Česta pitanja?

Kako da rezervišem?

Najbolje bi bilo preko kontakt forme na sajtu, ali svakako možete da pozovete telefonom ili pošaljete poruku preko instagrama ili fejsbuka.

Šta da obučemo?

Dobro pitanje!
Najbolje je da nosite odeću sličnih boja, kao i osobe koje će biti na vašim fotografijama. Razmislite gde će biti fotogrfisanje i odaberite odeću, koja će vas upotpuniti ili izdvojiti iz pozadine.

Marko: “Pastelne zemljane boje, po mom mišljenju, najbolje izgledaju na fotografijama. Ponekad štampa na odeći i jarke boje ne izgledaju dobro na fotografijama, stoga imajte to na umu kada vaše dete želi da obuče majicu sa fluorescentntnom junakom iz crtanog filma, ( ili majicu piši – briši ☺). Ne bismo više zamarali preporukama, probajte se držati podalje od fluorescentnih ( štampanih) boja i okrenite se prirodnim zemljanim tonovima.” Ljubica: Ja obožavam mame u dugačkim prozirnim haljinama, ili haljnama na preklop, to na fotografijama uvek izgleda magično. Ali ako to nije tvoj fazon, potpuno je u redu. Budi svoja.

M i Lj: Odlučite se za nekoliko boja i izaberite garderobu na osnovu tog izbora. Na primer oker ( ili boja senfa :)), mornarsko plava ili nijanse bordo, kestenjaste. Još uvek niste sigurni? Bez brige, možemo razgovarati o opcijama i možemo vam pomoći da ponesete najbolju kombinaciju

U koje vreme se organizuje fotkanje?

Slikanje napolju će gotovo uvek biti poslednji sat pre zalaska sunca. Ponekad će lokacija omogućiti malo ranije, ali težimo fotkanju kada sunce zrači mekim zlatnim sjajem i ne smeta očima kao kada je prejako.
Ukoliko ste jutarnja osoba otvoreni smo i za izlazak sunca!

Slikanje u studiju ili kod vas kući je u bilo kom delu dana u radno vreme ( ili dogovoreno vreme)

Kako preuzimam fotografije?

Vaše fotografije će biti isporučene putem interenta. Moći ćete da preuzmete fotografije u visokoj rezoluciji (idealno za štampu) i takođe u veb veličini (odlično za postavljanje na društvene mreže).

Koliko brzo ću dobiti fotografije?

Vreme isporuke fotografija je do 3 nedelje od datuma održavanja sesije. Uvek se potrudimo da isporučimo fotografije što je moguće ranije.

Šta se dešava ako pada kiša?

Ukoliko vremenska prognoza predviđa kišu, bićemo u kontaktu za eventualnu promenu termina. Ukoliko ste vi ili mi bolesni, promenićemo termin.

Mislim da je moje dete previše nemirno.

I mi imamo decu, i verujte nam na reč, dobro znamo kakvi su to trenuci. Zato decu nikad ne prisiljavamo da poziraju ili vršimo pritisak da rade nešto što ne žele. To nikada nikom nije zabavno i može biti vrlo stresno. Naše fotografisanje je uvek usmereno na to da svima bude prijatno i zabavno i lov na najprirodnije dragocene trenutke u vašim međusobnim odnosima. Pustimo decu da budu deca.

Da li je svaka fotografija obrađena ?

Da, svaki snimak je obrađen prema našim umetničkim afinitetima. Ipak neće biti i ne očekujte promenu odeće, figure tela, pegica, mladeža i drugih sličnih fizičkih atributa. Stvari poput bljucke, povraćkice na maminom ramenu će biti uklonjene osim ako je drugačije zatrženo.

Kampanje i slikanje proizvoda

DA! Pošaljite ime svog brenda i kratak opis, a mi ćemo dati predlog.

Imate još neko pitanje?

Stojimo na raspolaganju.

Do skorog druženja…

Zakažite fotografisanje

Cena

 • Fotografisanje u studiju 150e
  • - 40 do 60 fotografija visoke rezolucije,uključujući i smanjene na veličinu pogodnu za slanje mailom i za društvene mreže.
  • - Vreme fotkanja je između sat ili dva, a nekad traje i duže, zavisi od okolnosti, što ne menja cenu.
 • Fotografisanje na lokaciji 200e
  • - Fotkanje kod vas, u prirodi, gradu, vama dragom mestu
  • - 40 do 60 fotografija visoke rezolucije,uključujući i smanjene na veličinu pogodnu za slanje mailom i za društvene mreže.
  • - Vreme fotkanja je između sat ili dva, a neka traje i duže, zavisi od okolnosti, što ne menja cenu.
 • Fotografisanje događaja od 150e
  • - Fotkanje rođendana, krštenja, polazak u školu.

Zabeležite Vaš najradosniji trenutak