O nama

Mi smo Ljubica i Marko. Živimo u Zemunu a često smo i u Banja Luci i Kragujevcu. Naš životni moto je nikad stalni posao jer objektiv je naš prozor u svet… a naša misija je da drugi osećaju a ne samo da vide fotografiju. Kada pogledate fotografije svoje porodice, danas ili za deset godina, uvek treba da se setimo koliko smo svi različiti i svojstveni sebi.

Sve se vrti oko onog između - trenutaka koje želite da zapamtite i usiljenog osmeha ili čudne poze (face) na porodičnom portretu.

Naša inspiracija su deca, naša petorka divlja ali uvek srcu draga. Ilija – najstarije dete a već student, žestok u stavovima i nemirnog duha. Jovan – srednjoškolac, brz kao munja na rečima, delu i ljutnji. Nikola – najmlađi od dečaka, sa svojih pet godina, nežan i fin a ipak avanturista u duši, Zlatana – naša prva devojčica, bistra, nezavisna gvozdenog ili tako reći zlatnog karaktera i najmlađa naša Anka, jedna mala vragolanka od samo par meseci.

Dakle, imamo decu i dobro nam je poznat njihov nestalni duh. Deca mogu biti sramežljiva ili ponekad nepredvidiva, stvarno nepredvidiva, ali to je lepota haosa. Budite sigurni da ćemo sa vašom decom raditi, isto kao i sa našom, sa njihovim ličnostima kako bismo uhvatili trenutke stvarnog života. To je ono sa čim se mi poistovećujemo, to je stvarni život, ali u lepšem svetlu! Dozvolićemo vam da VI budete VI.

Naš fotosešn je opušten, bez striktnog poziranja ili rasporeda. Sat ili dva zabave, čak će i tate uživati ☺ !

Zabeležite Vaš najradosniji trenutak